Brf Karl

TV/Internet/Telefoni

Sedan mitten av 2020 så har Brf Karl gjort en gruppanslutning så att alla lägenheter har TV, internet och telefoni från Telenor som ingår i hyran. För mer info se nedan dokument.

 

TV: bredbands-tv, TV Bas. Även Telenor Stream ingår.

Följande kanaler ingår i TV Bas: SVT1, SVT2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, SVT24, Barnkanalen, Kunskapskanalen, Eurosport, Discovery channel, SVT r.

 

Internet: Fiber 250/250 MBit.

 

Telefoni: Telefoni mini.

 

Kanalpaketet från Telenor kan utökas om man önskar detta, då får man själv stå för denna kostnad och ta kontakt med Telenor för att beställa detta.

 

Man är personligen ansvarig för utrustningen till bredband/TV/telefoni som man fått låna av Telenor. Viktigt är att man gör en överlåtelse av utrustningen till köparen av ens lägenhet, gör man inte detta kommer man att bli debiterad en avgift för utrustningen av Telenor när man säger upp abonnemanget.

Alternativ till detta är att man skickar tillbaka utrustningen till Telenor, eller om man kommer att fortsätta med bredband från Telenor så kan man i vissa fall ta med sig utrustningen (man måste kolla så att gällande utrustning även fungerar dit man kommer att flytta).

Dokument


Gruppanslutning Telenor
0,31mb